Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

BESTILLING

Kan jeg prøve tandbørsterne inden jeg bliver medlem?

Det kan du tro, at du kan! Du er nemlig ikke forpligtiget til at modtage mere en den ene gang. Du har fuld kontrol over dit medlemskab – du kan b.la. blot stoppe dit medlemskab med det samme.

Når du er igang med vores tandbørster, kan du aktivere medlemskabet igen fra din profilside.

Hvad hvis jeg kun ønsker at få tandbørster en enkelt gang?

Det er der ingen problemer i. Du har knap 6 uger til at opsige dit medlemskab, inden vi sender dig nye tandbørster. Opsigelsen sker fra din side. Beslutter du dig for at vende tilbage til iBrush familien, kan du altid genaktivere medlemskabet fra din side igen.

Og vi vil glæde os til at se dig igen.

Hvornår får jeg min tandbørste når jeg bestiller?

Hvis du bestiller inden kl.14.30 søndag til mandag sender vi samme dag, og så ligger din bestilling i din postkasse i løbet af 6 hverdage. Vi benytter PostNord til at sende dine tandbørster.

Kan I sende mine friske tandbørster hurtigere eller senere næste gang?

Som udgangspunkt sender vi tandbørster til dig, så de er i din postkasse ca. hver 6. uge. Hvis du vil have der er længere imellem, så skal du selv starte og stoppe abonnementet manuelt.

Hvis du ønsker der skal være kortere, så kan du supplere med et ekstra abonnement, og der tilpasse dine tandbørster over en kortere eller længere periode.

Du kan have mere end et abonnement i dit medlemskab.

MEDLEMSKABET

Hvad koster tandbørsterne så næste gang?

Tandbørsterne koster 29 kr.stk. inkl. forsendelse leveret direkte til din postkasse. Så har du bestilt 3 tandbørster i dit medlemsskab trækker vi 87 kr. på dit kort, hver gang vi sender tandbørsterne hver 6. uge. Der er ingen skjulte gebyrer af nogen art.

Kan jeg selv bestemme hvornår jeg vil købe tandbørster?

Ja det kan du – det kræver bare du efter bestilling går ind på din profilside og stopper medlemsskabet, og når du så er klar til at få nye, aktiverer du det igen fra din profilside.

Vi har sat levering hver 6. uge, da førende tandlæger anbefaler udskiftning af tandbørsten hver 4. – 8. uge.

Hvis du oplever din tandbørste holder væsentligt under 6 uger hører vi gerne fra dig.

Binder jeg mig for en periode, og er det let at stoppe medlemskabet igen?

Hvis du ikke ønsker at være en del af iBrush familien, så er det helt i orden. Vi har nemlig hverken bindingsperiode eller gjort det svært at afmelde. Vi vil savne dig, men vi vil glæde os til vi en dag ser dig igen.

Du stopper dit medlemsskab på din profilside.

Hvad får jeg ud af medlemskabet?

Med iBrush medlemskabet har du altid har friske tandbørster. Og samtidig er du med til at reducere mængden af plastik der bliver brugt i Danmark hvert år samtidig med at du er med til at støtte bl.a. det arbejde som Plastic Change laver for at nedbringes plastik i verdenshavene.

TANDBØRSTEN

Hvor mange tandbørstninger holder iBrush tandbørsten til?

Det er et spørgsmål som er meget svært at svare præcist på. Tandbørstning er en personlig ting. Det afhænger af dine tænder og hvor hårdt du trykker med tandbørsten.

Hvis dine tandbørster holder væsentligt kortere end 6 uger hører vi gerne fra dig.

Hvor gode er børsterne på tandbørsten?

De er langt bedre end størsteparten af de børster de andre mærker bruger i dag. Vi bruger kun de bedste børster fra DuPont. DuPont nylon er 62% olie fra Kvistpalmen, og uden tvivl de bedste børster til tandbørstning i dag.

Hvorfor skal jeg vælge iBrush bambustandbørster?

Det skal du heller ikke, men vi er glade for du gør det. Sammen støtter vi organisationer der arbejder for at nedbringe brugen af plastik i verden i dag. Vores mål er, udover at vi støtter Plastic Change med 2 kr. pr. pakke vi sender til medlemmerne, at støtte med 20% af det årlige overskud.

Og derudover så undgår vi ca. 18 gram plastik der kan havne i naturen for hver eneste tandbørste du får. Det er godt for vores jordklode og generationerne der kommer efter os.

BÆREDYGTIGHED

Hvordan er processen fra bambusplante til tandbørste?

Bambussen høstes fra vilde MOSO bambusplanter. Moso bambus er ikke blot selvfornyende, men også hurtigvoksende og er derfor ideel til tandbørster. Herefter forarbejdes de høstede bambusstænger på en lokal fabrik. Grunden til at fabrikken ligger tæt på høstområdet, er at overskudsprodukterne bruges lokalt til andre varer, og dermed skal mindst materiale transporteres for at komme fra Kina til Europa.

Hvorfor bruger iBrush DuPont børster?

Grunden til at valget faldt på DuPont børster er både kvalitet og bæredygtigheden. DuPont Tynex 612 nylon som er specielt fremstillet til tandbøster, og består af 62% olie fra Kvistpalmen – som er en plante. Dermed er stort set hele tandbørsten fra planter som fornyer sig selv.

Hvorfor er iBrush kun næsten 100% bionedbrydelig?

Ganske enkelt fordi en tandbørste skal kunne mere end blot forgå i naturen. En tandbørste skal hjælpe til en optimal mundhygiejne, og med DuPont børster får du det bedste fra naturen og industrien.

Instagram has returned invalid data.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.