Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Herunder kan du læse om iBrush.dk i korte træk. Hvis du vil vide mere om det ansvar iBrush.dk gerne vil være med til at tage for vores alle sammens klode, kan du kontakte kundeservice på kontaktformen her på siden.

MILJØBEVIDST

iBrush.dk lancerer et produkt der både er veltænkt og kvalitetsmæssigt på linie med de bedste tandbørster på hylderne i supermarkeder mv. landet over.

Med bambustandbørster vil iBrush.dk gerne være med til at tage ansvar for at nedbringe brugen af plastik i de danske hjem – i denne kontekst tandbørsten der udskiftes til en miljømæssigt langt bedre alternativ end de fleste andre på markedet.

iBrush er næsten 100% bionedbrydelig, da kun en del af børsterne ikke er lavet af planter. Herudover bruger vi MOSO bambus, som er en hurtigfornyende bambusplante, som høstes vildt. Og så er det en bambus som Pandaerne IKKE spiser.

iBrush tandbørsten er pakket ind i miljøvenlige materialer, og alle pakker der sendes ud til vores medlemmer er pakket i Danmark.

SUNDHEDSBEVIDST

Anerkendte tandlæger i Danmark anbefaler at vi skifter tandbørsten ud hver 4. til 8. uge. Men det er nærmere hver 3. måned vi får skiftet tandbørsterne ud i Danmark.

Ved at sende bambustandbørster ud til vores medlemmer hver 13. uge, vil langt de fleste opleve at få deres nye friske tandbørste inden den gamle er slidt.

Der er ret stor fokus på mikroplast, og derfor har vi hos iBrush valgt fokusere på både reducering af plastik og optimering af kvalitet. Derfor har vores tandbørster DuPont Tynex 612 kvalitetsbørster.

DuPont Tynex 612 er lavet af 62% Castor bean oil, der er udvundet fra Kvistpalmen. Samme olie bruges til fremstilling af Amerikansk olie.

Så med friske iBrush bambustandbørster med DuPont børster hver 13. uge sætter vi fokus på sundheden, og reducerer mængden af plastik du får i munden under tandbørstningen.

VISION

iBrush.dk skal kunne tilbyde det bedste og mest fleksible medlemsskab med bambustandbørster på markedet, og være med til at nedbringe udledningen af plastik.

Det gøres via støtte til organisationer der kæmper for nedbringning af brugen af plastik.

iBrush.dk startede med en meget enkelt visionom at give danskerne et valg. Et valg om at være med til at nedbringe udledningen af plastik og samtidig hjælper vores medlemmer med at støtte Plastic Change, der bla. arbejder for at reducere plastik i verdenshavene. For det handler om mere end bare tandbørster, det handler om den jordklode vi giver videre til vores børn.

Dermed er der afsat 2 kr. pr. pakke med tandbørster vores medlemmer modtager, som går til Plastic Change – herudover er det vores mål at donere 20% af overskuddet til andre organisationer på linie med Plastic Change verden over.

Med iBrush.dk vil Bluepartner ApS, dække behovet for bambustandbørser som medlemsskab på det danske markedet.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.